Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-23-2006, 02:34 PM   #11 (permalink)
RüYaM
FoRuMuN PrEnSeSi

RüYaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 100 RüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond repute
RüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond repute

Alıntı:
VOODOO_MAN1907´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende Gelirim Kardeşim Sanat İçin Gerekirse Soyunum Bile Tüm Tabularımı TURANO TİYATROSU için yıkıyorum yaaa vallahii şaka maka bir yana rüya ben d zamanında lisede piyeslerde vb. durumlarda çok rol aldım Ahhh Ahhhh Keşke Orada Olup en az dekorda olsa bi yardım edebilseydim Ruhum Sizlerle Ve Eminim Ki Sizlere buradan yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkacaktır

saygı, sevgi ve sağlıkla
saol abiiiim başımın üstünde yerin var oyun tarihi belli olsun en azından seyirci olarak gelbeee evet bende burdan tiyatro adına yardım bekliyorum ama bu beni çok üzdü arkadaşlar aranızda hiç yokmu beeeeee sponsor olacak kardeşlerimyaaaa
RüYaM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla