Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-22-2006, 10:34 AM   #1 (permalink)
RüYaM
FoRuMuN PrEnSeSi

RüYaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 100 RüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond repute
RüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond reputeRüYaM has a reputation beyond repute
Arrow arkadaşlar buraya bakarmısınız

sevgili arkadaşlar öncelikle açmış olduğum bu konuya baktığınız için tşk ederim.
ben bir tiyatro grubunun eski adıyla göçmen tiyatrosu yeni adıyla (TURANO TİYATROSU) nun kurucularından ve sahiplerinden biriyim ayreten grubumun organizatörlüğünüde yapıyorum.
ilgilenenen arkadaşlarıma sesleniyorum yeni sahne alacak oyunum için sponsor arıyorum.İş yeri sahibi olan arkadaşlarım ve sanata katkıda bulunmak isteyen ve reklam yapmak isteyen arkadaşlarım bana msj atarsanız sevinirim.Tiyatroda yetenekli ve hevesli oyuncu arkadaşlar varsa içinizde onlarıda beklerim.

şimdiden hepinize TURANO TİYATROSU adına tşk ederim

SAYGILAR

RÜYAM
RüYaM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla