Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-24-2008, 10:10 AM   #8 (permalink)
KASIMPASALI
Acemi Asker

Tecrübe Puanı: 2 KASIMPASALI is on a distinguished road

Gotfather yasini bilmiyorum ama bak burdakinlerin cogu dogru yazmis SERAP ILE ALEYNANIN yani tbkler size .
zaman gectikce unutursun ama belki dersinki zamaninda bu kizi sevdim simdi kendi ailemi kurdum o mazide kaldi .
bak sana bir sey anlatacam benim yasadigimi , buna ne diyecaksiniz yalanim yok :

sevdik bir kiz 3 sene hep görüstük bunu üc abisi vardi sonunda olayi duydular abileri benimle beraber oldugunu . Ve kizi dövdüler hastanelik ettiler niye , niyesi türkiyede amca oglunla evlendirmeye icin . Hangi YÜREK dayanir buna ? Ben gittim hastaneye ziyaret ettim korkudan yüzüme bakamadi abileri mosmor etmisler yüzünü beynimden kan sicradi. Dedim gel uzakta halam var orda yeni hayat kurariz yapmadi korkudan . bende dedim simdi sok halinde rahatligina baksin . Seytan iste bir kac gün sonra kaveye gittim arkadaslarla bulusmaya bide ne gördüm abileri ücüde masada oturuyorlar kagit oynuyorlar , ben girdim selam verdim herkez selam verir cünki tanirlar beni o zaman kaldim köyde bana KASIMPASALININ OGLU derler rahmetli babami sayar severlerdi neyse bene arkadaslarla masaya oturduk aradan zaman gecti kizin en ufak kardesi bana laf atti bende dedin ki " fazla ötme ,erkeksen gel bana takil , bu kiz dövmeye benzemez vurdum mu begnini dagitirim " dedim bu kalti bende bana tam yumruk sallamaya basladi ama o anda ben buna coktan kafa saladin . sonuc burnun kemigini kirdik . Ve mahkemelik olduk bana abilerinden haber aldim kizdan ya kizin pesini birakirsin yada sikayetimizi mahkemeden geri cekmeyiz dediler , cekmeseler hapis cezasi yiyecem en azi 4 sene . Kizin pesini birakirsam hic bir sey olmicak sade mahkemeden az para cezasi yiyecez . Günlerdir düsündüm ne yapayim diye kizada sordum bana dedi ki bu sözleri hic aklimdan cikmiyor " ne kadar aci olursa ikimizede en iyisi sen yolluna , ben yolluma gidelim " ISTE BU ILK SEVGI DE BÖYLE BITTI !!!!

Simdi 2002 de birinle tanisdim onunla beraberim ve mutluyum 4 yasinda kizim var hayatimdan cok seviyorum ikisinide .

bak SERAP ne yazmis :

sadece sen korkma sakın korkma.kendine güven ve etrafına bak.hayat aşk herşey güzel.bunu unutma.

DOGRU , HELLAL SANA SERAP !!!!!
KASIMPASALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla